OP www.facebook.com/marketplace KAN JE OOK ALLES TERUGVINDEN MITS TREFWOORD VDD LIVING 


De Lucca eetkamerstoel biedt comfort, het voelt zacht aan en het straalt ook nog eens klasse uit. Dat vinden wij natuurlijk onweerstaanbaar! Of je nu gasten uitnodigt of je wil in stijl dineren met jouw gezin, de Lucca stoel slaagt erin om iedereen te verleiden. Het PU leder zorgt voor heel wat karakter en het creëert een unieke sfeer rond elke eettafel. Deze stoel met strakke zwarte poten en klassieke armleuningen bezorgt jou elke maaltijd steeds weer de mooiste herinneringen 

Verkrijgbaar in kleur geel of beige

CONDITIE: NIEUW

ONZE PRIJS: € 79 / STUK


Wat een heerlijke stoel, van PU leder en dus ideaal voor die hemelse wine&dine ervaring. De Enzo stoel is speels met zijn lining, maar toch ook chic dankzij zijn elegantie. Niemand zal de tafel verlaten met een hongerige buik. 

Verkrijgbaar in kleur cognac

CONDITIE: NIEUW

ONZE PRIJS: € 79 / STUK
Wat een heerlijke stoel, van PU leder en dus ideaal voor die hemelse wine&dine ervaring. De Noah stoel is speels met zijn lining, maar toch ook chic dankzij zijn elegantie. Niemand zal de tafel verlaten met een hongerige buik. 

Verkrijgbaar in kleur cognac

CONDITIE: NIEUW

ONZE PRIJS: € 79 / STUK
Luxe is jezelf neerploffen in een zetel na een vermoeiende werkdag. Maar wat als je daarvoor geen zetel nodig hebt? Ontdek onze Marco eetkamerstoel, een eetkamerstoel met het gemak en comfort van een zetel? 

Verkrijgbaar in kleur bruin of grijs

CONDITIE: NIEUW

PRIJS: € 79 / STUK


Voor een industriële uitstraling in uw eetkamer kiest u voor eetkamerstoel Paris. Deze stoere stoel combineert zitcomfort met een eigentijdse uitstraling die uw interieur een oppepper geeft. Ook voor uw thuiswerkplek of leeshoek dit een echte eyecatcher! houten zwart gelakt onderstel.

Verkrijgbaar in PU leather Bruin

Conditie: NIEUW

ONZE PRIJS: €95 / STUKWat een heerlijke stoel, van PU leder en dus ideaal voor die hemelse wine&dine ervaring. De Nevada stoel is speels met zijn lining, maar toch ook chic dankzij zijn elegantie. Niemand zal de tafel verlaten met een hongerige buik.

Verkrijgbaar in kleur cognac of bruin.

CONDITIE: NIEUW

ONZE PRIJS: € 75 / STUK